Sessie voorstel Online Communicatie en Samenwerking met historici.nl

Wetenschappelijke communicatie en discussie heeft zich meer en meer verplaatst naar het internet. In deze sessie stellen we voor de mogelijkheden te verkennen van opschaling van online communicatie en samenwerking tussen Nederlandse en Vlaamse historici met behulp van de nieuwe digitale community voor geschiedenisprofessionals Historici.nl.

Categories: Collaboration, Session Proposals, Session: Play |

About Gerben Zaagsma

I work as a research fellow at the Lichtenberg Kolleg at the Georg-August-Universität Göttingen in the project The diaries of Anne Frank. Research—Translations—Critical Edition (for more information on the project visit: http://goo.gl/yRnqhE). In addition to my work in Jewish history, I am particularly interested in the methodological implications of using new technologies in historical research and writing. Within this context I guest-edited a special issue of BMGN - Low Countries Historical Review on digital history that was published in december 2013 (see: http://goo.gl/nljPjj).