THATCamp The Hague = VOL

Nog een week te gaan en het eerste THATCamp in Nederland gaat van start. En hoe! We zitten helemaal vol dus met de belangstelling voor humanities and technology hier te lande zit het wel goed.  We hebben een wachtlijst aangelegd. Mail naar ln.gh1539685155nk@of1539685155ni1539685155 mocht je toch verhinderd zijn, want dan kunnen we iemand anders een plaats geven.

Hier volgen nog enkele huishoudelijke mededelingen:

#inloop: vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar in de koffieruimte van het Huygens ING.

#programma: om 09.30 vindt een plenaire bijeenkomst plaats waarin het definitieve programma wordt samengesteld. Tot de allerlaatste minuut is het mogelijk om een voorstel voor een sessie te doen via de site en mocht er iets opborrelen tijdens de inloop, dan is dit ook nog niet te laat.

#lunch: op de eerste dag van de THATCamp wordt voor een lunch gezorgd, op de tweede dag kan op eigen kosten in de omgeving of in La Place (in het gebouw van de Koninklijke Bibliotheek) geluncht worden.

#voorbereiding: lees alles over digital history in het nieuwste nummer van BMGN – Low Countries Historical Review.

#laptop: een overbodige mededeling voor veel, zo niet alle, campers, maar vergeet niet een laptop mee te nemen.

#Historici.nl: op de eerste dag, dinsdag 14 januari, wordt om 16.00 uur een publieksdebat gehouden over digitale geschiedenis waarna de vernieuwde communitywebsite voor geschiedenisprofessionals Historici.nl wordt gelanceerd, gevolgd door een borrel.

#Twitter: onze Twitter hashtag is #THATCampDH. In de aanloop naar het publieksdebat zullen we de stellingen op Twitter introduceren. Meng je hier alvast in de discussie door de stelling van jouw keuze favoriet te maken.

 

Categories: General |

About Loes van Suijlekom

Loes van Suijlekom studied at Utrecht University (Political History, 2007-2010) and Maastricht University (RM European Studies, 2010-2012) and currently works as a junior researcher at Huygens ING.